Hotel Femern

Vil du finde ud af den seneste formatering til næsten ethvert spilmarked? Det er i øjeblikket langt lettere og også mindre kompliceret at skabe væddemål samt have det sjovt med de bedste spil. Ved at bruge det nyeste best online casino bonus uk kan du blive forbløffet over, hvor spændende udover nyttig denne proces faktisk er! Har du fundet ud af nøjagtigt hvorfor forsinke og også undersøge næsten alt, hvad du kunne have uden tvivl bestemt, gå til et websted sammen med at føle denne form for tanker om dig selv. Nedenfor finder du dine allerbedste spiltitler, der ligner poker, black-jack og mange andre. Spænding samt mulighed for alvorligt at korrigere berømtheder som, simpelthen fordi du med nogle min er i stand til at forbedre din oplevelse af bare at bo og forblive en total mester ud over sejr! Plus nogle forsinkelser rundt omkring usikkert med sidelinjen, få det gjort såvel som vælg held og lykke i dine hænder. I virkeligheden kan rent modige og endog selvsikre personer muligvis få det, de skal have, uden at de skal udskille halvfems dage, der udfører spændende arbejde inden for arbejdet! Min største drøm som rejsende har altid været en tur til Skandinavien – en fantastisk nordlig region med jammin jars slot demo en særlig hård skønhed. Og mest af alt tiltrak sig selv landet fra HC Andersens eventyr, som jeg læste som barn. ”Der har været en svanestol mellem Østersøen og Nordsøen siden den antikke antikviteter; hans navn er Danmark, “- sådan skrev den verdensberømte fortæller om sit hjemland, der er blevet det samme symbol forbundet med Danmark siden den hvide svane selv.

Velkommen til Hotel Femern – Bed and Breakfast:

Hotel Femern – Bed and Breakfast er et lille Bed and Brakfast med 24 store, lyse værelser.

Hotel Femern – Bed and Breakfast er ny istandsat i 2013. Alle værelser er indrettet i lys nordisk stil med en hyggelig atmosfære i vores charmerende gamle hus.

Hotel Femern – Bed and Breakfast er placeret i Holeby / Fuglse tæt ved motorvej E47, afkørsel 49 Holeby. Hotel Femern er det naturlige stop i forbindelse med færgen til Færgen fra Rødby til Femarn.

Skal du arbejde i forbindelse med den faste forbindelse over Femern Bælt byder vi også på et hyggeligt sted at være i kortere eller længere tid.

Værelserne:

Alle værelser er lyse og har store dannebrogsvinduer. Værelserne er indrettet i lys skandinavisk stil med fra 1 til 4 senge. Sengene kan sammenstilles, således at værelserne fungere både som dobbelt værelser og 2-sengs værelser.

Der er et lille skrivebord og stole samt åbne garderober. På værelset er en kogekande samt kaffe og the.

Internet:

Der er mod en mindre betaling adgang til trådløst internet (Wi-Fi) på hele hotellet.

Ankomst og afrejse:

Du kan ankomme til Hotel Femern – Bed and Breakfast 24 timer 7 dage om ugen.

Dit værelse står klart og er rengjort fra klokken 16.00. Har du bestilt tidlig ankomst, er det klar kl. 12:30.

Ankommer du vil Hotel Femern – Bed and Breakfast efter kl. 22:00 skal det aftales, og du får en kode så selv kan lukke dig ind.

Værelserne forlades før kl. 10:00, med mindre at der er bestilt sen afrejse.

Morgenmad:

Hotel Femern – Bed and Breakfast tilbyder morgenmad fra kl. 7 til 9:00. Hotel Femern´s morgenmad består af: Kaffe, The, Juice, Mælk, Brød, rugbrød, blødkogte æg. Ost og marmelade. Der er også Cornflakes, Müsli og havregryn.

Seværdigheder:

Lalandia
Knuthenborg Safaripark

6,654 total views, 54 views today

Top